RECEPT - RIJSTWAFEL MET YOGHURT EN BLAUWE BES

Met enige regelmaat eet ik een rijstwafel. Alleen de geur ervan maakt me al hongerig! En ondanks dat ik de wafel meestal beleg met een hartige topping, ben ik erg blij verrast met deze keuze. De combinatie van yoghurt met honing is natuurlijk altijd goed. En de blauwe bes met mint maakt het lekker fris.

Echt een keer proberen dus!


Ingrediënten (voor 2 wafels)

2 rijstwafels (of boekweitwafels)

2 eetlepels Griekse yoghurt (of Skyr)

Handje blauwe  bessen

2 theelepels biologische honing

2 grote muntblaadjes of 6 kleintjes

 

Bereidingswijze

Schep een eetlepel yoghurt op de wafel en smeer uit met de achterkant van de lepel. Leg hierop de helft van de blauwe bessen. Doop een theelepel in de honing en laat de honing afdruipen op je wafel. Als laatste doe je de blaadjes munt erbij. Lekker joh, geniet ervan!


Reactie schrijven

Commentaren: 0