RECEPT - NAANBROOD MET HUMMUS, AVOCADO EN FETA

INGREDIËNTEN (2 PERSONEN)

2 mini-naanbroodjes

4 eetlepels hummus 

1/2 krop sla

1 avocado

1/2 plak feta

Chili vlokken (kruidenmolentje)

Handje kiemgroenten naar keuze


Heerlijk om af en toe eens af te wisselen met lunch. Dus niet altijd datzelfde broodje, maar varieer! Zo vind ik dit naanbroodje bijvoorbeeld erg lekker. En je belegt 'm dik met groenten, dus ben je meteen goed bezig!

BEREIDINGSWIJZE

  • Zet een grillpan op medium vuur en smelt hierin wat kokosolie of Ghee.
  • Bak de naanbroodjes aan beide kanten totdat je van die leuke lijntjes krijgt.
  • Was ondertussen de sla en laat goed uitlekken.
  • Snij de naanbroodjes voorzichtig open en laat kort afkoelen.
  • Snij de avocado in de lengte doormidden en snij hier reepjes van.
  • Besmeer de binnenkant van de broodjes met de achterkant van een eetlepel in met hummus.
  • Leg op de onderste helft wat blaadjes sla en hierop wat reepjes avocado.
  • Verkruimel de feta er overheen.
  • Strooi er nu wat chilivlokken op; zo wordt het een tikkeltje pittig.
  • Als laatste een flinke pluk kiemgroenten, en klaar ben je!

Eet smakelijk!