blog · 04. juli 2018
Happy Food Happy Nature goes moestuin! Eigenlijk altijd al leuk gevonden en nu mee aan de slag gegaan. Benieuwd naar wat er zoal gekweekt wordt? Je leest het hier!

review · 18. april 2018
Iedereen gebruikt afwasmiddel, maar niet iedereen staat stil bij de ingrediënten. Wil je iets goeds doen voor mens, dier en milieu? Dan zijn de producten van Seepje iets voor jou!

recept · 23. maart 2018
Als je wel eens in Griekenland bent geweest, heb je vast halloumi gegeten. Lekker hè! Gelukkig is halloumi tegenwoordig vaak in de supermarkt te koop, dus reden te meer om vaker van dit heerlijke kaasje te genieten! Even gebakken is tie het lekkerst: een beetje bruin en lekker knapperig. Krijg je al trek?

recept · 19. maart 2018
Kleurrijk en boordevol vitaminen: dan heb ik het over dit verrukkelijke bietensapje! Misschien denk je bij biet 'jakkes'! Maar echt, deze combinatie is gewoon heel lekker. In combinatie met het kokoswater heb je namelijk helemaal niet het idee dat je groenten aan het drinken bent. En je begint je dag meteen lekker fit!

blog · 15. maart 2018
Gezond Healthy by Kroon gaat verder onder een nieuwe naam: Happy Food Happy Nature!

recept · 03. februari 2018
Heb jij ook wel eens trek in iets, maar denk je al gauw 'Laat maar, want dat is zo ongezond'? Gelukkig zijn er voor heel veel lekkere dingen nu ook heel veel gezondere recepten! Wat dacht je bijvoorbeeld van gevulde speculaas of chocoladenoten? Gister was ik met mijn vader in het Kookpunt in Rotterdam. Daar kunnen wij allebei uren rondneuzen. Bij de afdeling kookboeken kwamen we op alles wat zo lekker is, maar vaak ook ongezond. Zo vertelde hij dat hij vroeger altijd genoot van wentelteefjes,...

review · 02. december 2017
Kennen jullie de sappen van Natur. al? Voorheen Naturalicious? Ik heb het geluk deze sappen te mogen testen. De box met 12 flesjes werd netjes gekoeld en op het afgesproken tijdstip thuis bezorgd. Dus willen jullie graag meer weten over hoe deze juices mij bevallen? En of je het zelf misschien ook eens wilt proberen? Lees dan snel door!

recept · 30. augustus 2017
Waarom zou je een saus of pesto uit pot kopen, als je het veel lekkerder zelf kunt maken? Tijd is geen excuus, want het is in een mum van tijd klaar. Met dit recept maak je een flinke pot pesto, hiermee kun je lekker een pasta bereiden, maar je kunt het bijvoorbeeld ook als spread gebruiken op je broodje of als smeersel op een toastje. Helemaal niet erg dus om extra te hebben!

recept · 23. augustus 2017
Een pizzabodem van 37% bloemkool? Ja hoor, het kan! En het is ook nog eens superlekker. Zeker deze variant met geitenkaas, walnoten, tijm en peer. Nog nooit geprobeerd zeker? Dan wordt dit je eerste keer!

review · 18. augustus 2017
Ben jij net als ik ook een ijsjesfan? En dan het liefst van lekkere ijsjes, waarvan je kunt genieten zonder je schuldig te voelen? Ik testte de nieuwe SPRICE ijsjes van &Samhoud Food. Benieuwd naar mijn mening? Je leest het hier!

Meer weergeven