1 pak gnocchi (deegballetjes in vacuüm gezogen pak)
1 zakje rucola sla
12 cherry tomaten
Scheut basilicum olijfolie
Kokosolie (om in te bakken)
4 flinke eetlepels zelfgemaakte pesto
Ingrediënten zelfgemaakte groene pesto (basilicum)
1 flinke teen biologische knoflook
30 g pijnboompitten
30 g Parmezaanse kaas (stuk)
20 g verse blaadjes basilicum
1 biologisch sjalotje
5 el olijfolie, extra vierge
Snuf peper & zout
Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit gerecht eigenlijk best wel vaak maak. Het is heerlijk én snel klaar, dus tja, dan is de keuze soms snel gemaakt! En altijd een succes als er mensen komen eten.
Het lekkerst is als je dit gerecht maakt met zelfgemaakte pesto. En als je dit nog hebt staan, dan ben je al helemaal snel klaar! Benieuwd geworden? Probeer het zelf maar!
En dan ben je al weer klaar! Lekker snel toch?
Eet smakelijk!