RECEPT 5X CRACKER MET BELEG

Het snelste ontbijt blijft toch gewoon een cracker met beleg. Ik koop altijd de biologische lijnzaad- of boekweitcrackers. Erg lekker en voedzaam!

 

Zie hier 5 smakelijke ideeën voor op je cracker!

 

 

 

 

 


MET CHOCOLADEPASTA, GRANAATAPPELPITJES EN KOKOS

In mijn Albert Heijn verkopen ze heerlijke fairtrade pure chocoladepasta. Smeer een klein laagje op je cracker en sprenkel er daarna wat bevoreren granaatappelpitjes en geraspte kokos over.

Een tropische goedemorgen! 

 

 

 

 


MET HÜTTENKÄSE, VERSE KRUIDEN EN PEPER

Begin je de dag liever met een hartige hap? Kies dan voor hüttenkäse en verse kruiden naar keuze. Deze is bijvoorbeeld met verse bieslook en een lente-uitje. 

 

 

 

 

 

 


MET NOTENPASTA EN HAGELSLAG

Heb je wel eens notenpasta op? Dus geen pindakaas, maar echt notenpasta? Je vindt dit vaak in het biologische schap en het is gemaakt van verschillende soorten noten en soms ook wat pinda's. Combineer de smaak van noten met pure chocoladehagelslag (60% cacao) en jouw dag begint top!

 

 

 

 


MET PIKANTE HUMMUS EN KOMKOMMER

Deze combinatie is ook echt een aanrader. Pikante hummus, een smeersel op basis van kikkererwten, met komkommer. Het pittige van de hummus en het frisse van de komkommer zijn een fijne combi. Deze neem ik regelmatig mee als lunch!

 

 

 

 

 


MET CHOCOLADEPASTA, BANAAN EN KOKOS

Banaan en chocola: tja, altijd goed toch! Ook hier heb ik de fairtrade pure chocoladepasta gepakt maar dan met banaan. Strooi op het laatst wat geraspte kokos erover en je hebt een snoepje van een ontbijt! 

 

Banaan combineer je trouwens ook erg lekker met de notenpasta!

Genoeg inspiratie voor een lekker begin van de dag!