blog

blog · 04. juli 2018
Happy Food Happy Nature goes moestuin! Eigenlijk altijd al leuk gevonden en nu mee aan de slag gegaan. Benieuwd naar wat er zoal gekweekt wordt? Je leest het hier!

blog · 15. maart 2018
Gezond Healthy by Kroon gaat verder onder een nieuwe naam: Happy Food Happy Nature!

blog · 22. maart 2017
Vegetarisch eten is momenteel een hot topic. Sinds de Wereldgezondheidsorganisatie in oktober 2015 een bommetje liet vallen dat het eten van bewerkt vlees kan leiden tot kanker, lijkt het alsof er bij iedereen een belletje is gaan rinkelen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die gewoon iedere dag vlees op hun bord willen zien, maar om mij heen hoor ik steeds meer mensen die bewuster omgaan met het eten van vlees. Ook kiezen veel mensen voor een vegetarische leefwijze. De redenen waarom lopen...

blog · 06. maart 2017
Ga je op vakantie naar Bali? Overweeg dan ook een paar dagen op het kleine eilandje Nusa Lembongan! Vanaf Sanur, in het zuid-oosten van Bali, pak je de boot naar het eiland Nusa Lembongan. Dit is een tocht van slechts 25 minuutjes en is af en toe best een bumpy ride! Maar goed, wie wat moois wilt zien, moet er wat voor over hebben natuurlijk. ;)

blog · 06. januari 2017
Zoals jullie vast weten, ben ik veel te vinden op Instagram. Niet alleen met mijn eigen account @happyfoodhappynature, maar zeker ook om lekker te koekeloeren bij andere accounts! En zo stuit je nog wel eens op mooie, verfrissende, maar ook erg grappige foto's! Want wat dacht je bijvoorbeeld van deze 'misvormde' groenten en fruit? En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee hè, je kunt ze nog prima eten! Gelukkig zijn er steeds meer goede initiatieven waarbij deze versproducten niet...

blog · 01. januari 2017
De start van een nieuw jaar betekent voor veel mensen ook het opstellen van goede voornemens. Gezonder eten en minder snoepen komen ieder jaar weer in het rijtje voor. En daar is natuurlijk niks mis mee! Het is alleen wel de bedoeling dat je je goede voornemen volhoudt. En dat is nou precies het punt waar het vaak op mis loopt... Het lijkt me daarom leuk om jullie 5 tips mee te geven, zodat een gezonde lifestyle in dit jaar wél te realiseren is!