2 courgettes
1 avocado
1 flinke teen biologische knoflook
30 gram pijnboompitten
30 gram Parmezaanse kaas (stuk)
20 gram verse blaadjes basilicum
1 biologisch sjalotje
5 el olijfolie, extra vierge
Snuf peper & zout
16 cherry tomaatjes
2 handjes rucola sla
Eerder schreef ik al over de leuke trends van tegenwoordig: bloemkoolrijst, wortelpasta én courgetti! Niet alleen lekker, maar ook nog eens enorm gezond omdat je in plaats van koolhydraten heel veel groenten eet. Natuurlijk hebben we wel koolhydraten nodig, maar in Nederland hebben we er wel een handje van om veel te veel koolhydraten te eten met 's ochtends en 's middags brood en 's avonds de aardappelen. Dus Nederland: varieer! Het wordt ons tegenwoordig zo makkelijk gemaakt, met al die nieuwe initiatieven!
Courgetti kun je kant-en-klaar kopen, maar met een spirelli heb je het letterlijk in een handomdraai zo zelf gemaakt. De spirelli is een musthave in iedere keuken!
En klaar ben je. Enjoy!