INFUSED WATER - FRIS & FRUITIG!

Nu de zomer langzaam dichterbij komt en de zon zich regelmatig laat zien, is het weer tijd voor infused water! Lekker fris water met een fruitig smaakje. En iedereen kan het maken, jij ook!


ZELF INFUSED WATER MAKEN

  1. Pak een grote waterkan en vul deze met koud water.
  2. Was het fruit of de kruiden die je gaat gebruiken goed met water.
  3. Snij het vervolgens in grove stukken en voeg het toe aan de kan met water. 
  4. Zet de kan in de koelkast en laat minimaal 2 uur trekken (maar het mag gerust ook de hele nacht).

En daarna is het tijd om te genieten! 

  

Tip!: Benieuwd naar de lekkerste combinaties? Ter inspiratie zet ik er hier een paar op een rijtje!

 

  • Aardbei & munt
  • Aardbei, basilicum & citroen
  • Appel & kaneelstokje
  • Framboos & citroen
  • Kiwi & watermeloen
  • Komkommer, munt & limoen