RECEPT - WORTELTORTILLA MET GEITENKAAS EN HONING

INGREDIËNTEN (2 PERSONEN)

1 pakje No Fairytales worteltortilla's (in de koeling)

100 gram verse geitenkaas

4 theelepels biologische honing

Paar takjes tijm

Handje pijnboompitten

Zakje veldsla

Scheutje olijfolie


Dit recept is van No Fairytales en zó lekker, dat ik het graag met jullie deel! Want naast de bloemkoolbodempizza en de bietenburger is er nu ook de worteltortilla! Je vindt deze dus in de koeling bij de versafdeling. Ook is er een bietenvariant.

 

Op de achterzijde van de verpakking geven zij een optioneel recept en ik moet zeggen: die is echt lekker! Ikzelf heb er dan nog pijnboompitjes aan toegevoegd, omdat ik daar gewoon erg van hou. In de verpakking zitten 5 tortilla's, maar aan 2 stuks per persoon heb ik genoeg. 

 

Het is snel klaar en gecombineerd met de veldsla echt om te smullen!


BEREIDINGSWIJZE

  1. Maak de worteltortilla's stuk voor stuk klaar.
  2. Leg een tortilla op een bord of snijplank en smeer met de achterkant van een lepel de helft van de tortilla in met honing.
  3. Verkruimel 1/4 van de geitenkaas boven de andere helft van de tortilla.
  4. Pak een takje tijm en ga met 2 vingers van boven naar beneden, zodat de groene takjes op de tortilla vallen.
  5. Bestrooi er als laatste wat pijnpoompitjes overheen.
  6. Klap de tortilla nu dicht en druk het geheel een beetje aan.
  7. Verwarm een grillpan op medium vuur en bak hierin de tortilla's totdat ze een mooi kleurtje hebben.
  8. Leg als laatste de gewassen veldsla erbij op het bord, giet er een beetje olijfolie overheen en je bent klaar om te genieten!