Chocolade-kokos koekjes

 

Ingrediënten

50 gram amandelmeel

50 gram havermout

30 gram cacaopoeder

30 gram kokosbloesemsuiker

1 eetlepel cacaonibs

2 eetlepels kokosrasp

1 theelepel bakpoeder

1 ei

1 theelepel vanillepoeder (ongezoet)

50 gram kokosolie (gesmolten)

 

 

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de kokosolie smelten in een steelpannetje.
  2. Doe het ei in een kom en klop deze met een garde op.
  3. Doe de ei samen met de amandelmeel en havermout in de keukenmachine en zet deze aan.
  4. Voeg hierna de kokosolie, cacaopoeder, kokosbloesemsuiker, cacaonibs, kokosrasp, bakpoeder en vanillepoeder toe en zet de keukenmachine opnieuw aan totdat alles goed gemixt is.
  5. Haal het mengsel eruit en leg op een vel bakpapier.
  6. Maak een plak van circa 1cm dik en steek met vormpjes de koekjes uit.
  7. Doe dit totdat je deeg op is.
  8. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet voor circa 10 minuten in de oven.
  9. Laat ze hierna even afkoelen.

 

Eet smakelijk!