Chocolade-kokos koekjes
Ingrediënten
50 gram amandelmeel
50 gram havermout
30 gram cacaopoeder
30 gram kokosbloesemsuiker
1 eetlepel cacaonibs
2 eetlepels kokosrasp
1 theelepel bakpoeder
1 ei
1 theelepel vanillepoeder (ongezoet)
50 gram kokosolie (gesmolten)
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de kokosolie smelten in een steelpannetje.
-
Doe het ei in een kom en klop deze met een garde op.
-
Doe de ei samen met de amandelmeel en havermout in de keukenmachine en zet deze aan.
-
Voeg hierna de kokosolie, cacaopoeder, kokosbloesemsuiker, cacaonibs, kokosrasp, bakpoeder en vanillepoeder toe en zet de keukenmachine opnieuw aan totdat
alles goed gemixt is.
-
Haal het mengsel eruit en leg op een vel bakpapier.
-
Maak een plak van circa 1cm dik en steek met vormpjes de koekjes uit.
-
Doe dit totdat je deeg op is.
-
Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet voor circa 10 minuten in de oven.
-
Laat ze hierna even afkoelen.
Eet smakelijk!