RECEPT MEXICAANSE WRAP

INGREDIËNTEN (2 WRAPS)


2 volkoren wraps

1 bakje vegetarische roerbakreepjes

1 tomaat

1 rode ui

1 krop sla

1 kuipje zure room

1 bakje hummus

 

Ghee of olijfolie om in te bakken

2 cocktailprikkertjes

 

 

BEREIDINGSWIJZE

  • Breek 6 slabladeren af van de krop en was deze én de tomaat goed met water.
  • Snij de tomaat en ui in kleine blokjes.
  • Bak de roerbakreepjes in de koekenpan, en bak in een andere koekenpan de wrap.
  • Nadat de wrap klaar is, leg je deze op je bord.
  • Met de achterkant van een lepel smeer je de hummus uit over de wrap.
  • Leg hierop de slabladeren, tomaat, ui en roerbakreepjes.
  • Als laatste verdeel je een theelepel zure room over de wrap. Sla de wrap dicht en zet deze met een prikkertje vast.

 

Eet smakelijk!