review

review · 18. april 2018
Iedereen gebruikt afwasmiddel, maar niet iedereen staat stil bij de ingrediënten. Wil je iets goeds doen voor mens, dier en milieu? Dan zijn de producten van Seepje iets voor jou!

review · 02. december 2017
Kennen jullie de sappen van Natur. al? Voorheen Naturalicious? Ik heb het geluk deze sappen te mogen testen. De box met 12 flesjes werd netjes gekoeld en op het afgesproken tijdstip thuis bezorgd. Dus willen jullie graag meer weten over hoe deze juices mij bevallen? En of je het zelf misschien ook eens wilt proberen? Lees dan snel door!

review · 18. augustus 2017
Ben jij net als ik ook een ijsjesfan? En dan het liefst van lekkere ijsjes, waarvan je kunt genieten zonder je schuldig te voelen? Ik testte de nieuwe SPRICE ijsjes van &Samhoud Food. Benieuwd naar mijn mening? Je leest het hier!

review · 03. december 2016
Hi guys! Het is weer tijd voor een review! En dit keer in de spotlights: Blackcurrant Peelers van FruitBowl! Een snack voor tussendoor gemaakt van fruit. Waar ga ik op letten? Smaak; Mondgevoel; Ingrediënten; Verantwoord ja of nee. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!