Voor de cake
400 gram amandelmeel
60 gram rauwe cacaopoeder
1,5 theelepel kaneel
8 vrije uitloop eieren
6 eetlepels biologische honing
2 theelepels vanillepoeder (ongezoet)
3 eetlepels wijnsteenbakpoeder
100 ml kokosolie
Snuf zeezout
Voor de topping
400 gram pure chocolade (85% of meer)
200 ml kokosmelk (bijvoorbeeld van Alpro)
1 biologische citroen
Klein handje kokosrasp
This is a winner! Ik ben een ware chocoladefan, echt waar. En ja, wie eigenlijk niet? Er is altijd wel een goede reden te bedenken waarom je een stuk chocola zou moeten eten. Mijn aanleiding was mijn verjaardag. Ik bakte een heerlijke chocoladetaart! En het is echt een lekker hapje. Ga het zelf maar ervaren!
Nu gaan we verder met de topping.
Besmeer nu je afgekoelde taart aan de bovenkant en de zijkanten met de topping en laat afkoelen.
Tip!: Bewaar de taart in de koelkast, maar zet 'm ruim een uur vóór het serveren op kamertemperatuur.