DE 7 GRAPPIGSTE GROENTEN & FRUIT VAN INSTAGRAM

Zoals jullie vast weten, ben ik veel te vinden op Instagram. Niet alleen met mijn eigen account @happyfoodhappynature, maar zeker ook om lekker te koekeloeren bij andere accounts! En zo stuit je nog wel eens op mooie, verfrissende, maar ook erg grappige foto's! 

 

Want wat dacht je bijvoorbeeld van deze 'misvormde' groenten en fruit? En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee hè, je kunt ze nog prima eten! Gelukkig zijn er steeds meer goede initiatieven waarbij deze versproducten niet weggegooid worden, maar gewoon worden gebruikt. Een voorbeeld hiervan is Kromkommer. Een hele goede ontwikkeling als je het mij vraagt! 

 

En dan is het nu tijd om te lachen. Bye!

meer lezen 0 Berichten

BURGEMEESTER TURIJN WIL VEGETARISCH ETEN VERPLICHT STELLEN

Vandaag las ik een artikel op de site van 'Voor de Wereld van Morgen' over de eerste vegetarische stad. De nieuwe burgemeester van Turijn wil namelijk dat de hele stad vegetarisch gaat eten.

 

Ik ben een voorstander van vegetarisch eten of op z'n minst het eten van veel minder vlees. Het is beter voor het klimaat en voorkomt een hoop dierenleed. 

 

Wel ben ik heel benieuwd hoe 'het verplicht stellen van vegetarisch eten' in een stad gaat werken. 

 

Wil je het hele artikel lezen? Klik dan hier


0 Berichten

KIJKEN! ZEMBLA OVER HET LANDBOUWGIF GLYFOSAAT

Gister was Zembla op TV met een aflevering over het landbouwgif glyfosaat. Nederland is recordhouder in het gebruik van dit gif. De consequenties voor mens, dier en milieu van het gebruik hiervan zijn niet geheel duidelijk, maar er zijn wetenschappers die zich grote zorgen maken. Een erg interessante aflevering die je zeker gezien moet hebben! Lees hier meer over deze uitzending en kijk 'm snel terug. 

0 Berichten

PLASTIC SOEP OP JE BORD

Ik hoor je denken: 'Wat een rare titel'!  Maar het ergste is dat er wel een kern van waarheid in zit. Microbeads zijn minuscule korreltjes plastic die niet vergaan. Eenmaal ongecontroleerd in het milieu zijn ze onmogelijk daaruit te verwijderen. Wil je weten wat tandpasta te maken heeft met het eten op jouw bord? Lees dit artikel van Voor De Wereld Van Morgen en kijk wat jij kunt doen!

 

0 Berichten