RECEPT WRAP MET HUMMUS, VERSE GROENTEN EN FETA

INGREDIËNTEN (2 PERSONEN)

2 tot 4 tortilla wraps volkoren/meergranen (afhankelijk van hoe grote eter je bent)

1 bakje (pikante) hummus

1 krop sla

2 biologische tomaten

2 lente-uitjes

2 puntpaprika’s

1 plak feta

Bosje verse koriander

Ghee of olijfolie (om in te bakken)

 

 


Dit gerecht is one-of-my-favorites! Een heerlijke wrap boordevol gezonde ingrediënten. De pikante hummus is wel echt de smaakmaker van dit gerecht. Dus als je een beetje van pikant houdt, zou ik zeker voor deze optie kiezen! Je kunt natuurlijk ook voor de gewone hummus gaan. Hoe dan ook, dit recept wordt een succes!

 

BEREIDINGSWIJZE

  • Breek de slabladeren van de krop.
  • Was de sla, tomaten, lente-ui, puntpaprika’s en koriander goed.
  • Snij de tomaten in kleine blokjes, de lente-ui in ringetjes en de koriander even grof.
  • Verwijder de zaadlijsten van de puntpaprika en snij deze vervolgens in kleine reepjes.
  • Verkruimel de feta.
  • Doe de Ghee of olijfolie in de pan en laat het smelten.
  • Bak de tortilla wraps kort in de pan.
  • Smeer met de achterkant van een lepel de wrap in met hummus.
  • Leg vervolgens de slabladeren op de wrap. Leg hierna alle overige ingrediënten op de wrap. Vouw deze dicht en zet vast met een saté prikkertje.

 

Enjoy!

 

Tip!: Maak er direct 1 extra en je lunch voor morgen is ook meteen klaar!


Ook nog op zoek naar een lekker voor- of nagerecht?