RECEPT - WRAP MET TONIJN

INGREDIËNTEN (2 WRAPS)

2 volkoren wraps

Tonijn in olie

Sjalot

Komkommer

100 gram hüttenkäse

Handje ijsbergsla

Snuf peper & zout

 


Altijd brood met lunch? Nee, natuurlijk niet! Gelukkig is er veel meer variatie mogelijk, bijvoorbeeld met deze lekkere wrap. Makkelijk te maken en heerlijk om te eten!

BEREIDINGSWIJZE

  • Was de ijsbergsla en laat uitlekken.
  • Snipper de sjalot en snij de komkommer in kleine stukjes.
  • Laat de tonijn uitlekken.
  • Verwarm de wraps even kort in een pan met een beetje Ghee of kokosolie.
  • Leg hierna de wrap klaar en bestrooi met de ijsbergsla en hüttenkäse.
  • Verdeel daarna de tonijn, komkommer en sjalot over de wrap.
  • Strooi als laatste wat peper en zout over de wrap.
  • Sla nu één zijde een klein beetje naar binnen (zodat je de onderkant straks dicht heb) en rol de wrap op.

 

Enjoy your healthy lunch!