1 verpakking Magioni bloemkoolbodem voor pizza (2 bodems)
1 blikje tomatenpuree 140 gram
20 cherry tomaatjes
1 bol buffelmozzarella
2 theelepels oregano
1 sjalot
2 eetlepels pijnboompitjes
Flinke hand rucola
10 blaadjes verse basilicum
Een pizzabodem van bloemkool kun je natuurlijk ook zelf maken, alleen kost dit best wat tijd. Gelukkig bestaat er nu een kant-en-klare bodem die je zo koopt in de supermarkt, in het koelvak. Helaas heeft niet iedere supermarkt ze nog, maar hopelijk komt hier snel verandering in! Deze pizzabodem bevat 70 gram bloemkool en 30% minder koolhydraten ten opzichte van de standaard. Dat klinkt goed toch? En de bodem smaakt eigenlijk helemaal niet naar bloemkool, dus mocht je niet van bloemkool houden, is dat ook geen excuus. Het is gewoon een heerlijke pizza die snel klaar is. Hoppa!
Eet smakelijk!