recept

recept · 23. maart 2018
Als je wel eens in Griekenland bent geweest, heb je vast halloumi gegeten. Lekker hè! Gelukkig is halloumi tegenwoordig vaak in de supermarkt te koop, dus reden te meer om vaker van dit heerlijke kaasje te genieten! Even gebakken is tie het lekkerst: een beetje bruin en lekker knapperig. Krijg je al trek?

recept · 19. maart 2018
Kleurrijk en boordevol vitaminen: dan heb ik het over dit verrukkelijke bietensapje! Misschien denk je bij biet 'jakkes'! Maar echt, deze combinatie is gewoon heel lekker. In combinatie met het kokoswater heb je namelijk helemaal niet het idee dat je groenten aan het drinken bent. En je begint je dag meteen lekker fit!

recept · 03. februari 2018
Heb jij ook wel eens trek in iets, maar denk je al gauw 'Laat maar, want dat is zo ongezond'? Gelukkig zijn er voor heel veel lekkere dingen nu ook heel veel gezondere recepten! Wat dacht je bijvoorbeeld van gevulde speculaas of chocoladenoten? Gister was ik met mijn vader in het Kookpunt in Rotterdam. Daar kunnen wij allebei uren rondneuzen. Bij de afdeling kookboeken kwamen we op alles wat zo lekker is, maar vaak ook ongezond. Zo vertelde hij dat hij vroeger altijd genoot van wentelteefjes,...

recept · 30. augustus 2017
Waarom zou je een saus of pesto uit pot kopen, als je het veel lekkerder zelf kunt maken? Tijd is geen excuus, want het is in een mum van tijd klaar. Met dit recept maak je een flinke pot pesto, hiermee kun je lekker een pasta bereiden, maar je kunt het bijvoorbeeld ook als spread gebruiken op je broodje of als smeersel op een toastje. Helemaal niet erg dus om extra te hebben!

recept · 23. augustus 2017
Een pizzabodem van 37% bloemkool? Ja hoor, het kan! En het is ook nog eens superlekker. Zeker deze variant met geitenkaas, walnoten, tijm en peer. Nog nooit geprobeerd zeker? Dan wordt dit je eerste keer!

recept · 23. april 2017
Een pizzabodem van bloemkool kun je natuurlijk ook zelf maken, alleen kost dit best wat tijd. Gelukkig bestaat er nu een kant-en-klare bodem die je zo koopt in de supermarkt, in het koelvak. Helaas heeft niet iedere supermarkt ze nog, maar hopelijk komt hier snel verandering in! Deze pizzabodem bevat 70 gram bloemkool en 30% minder koolhydraten ten opzichte van de standaard. Dat klinkt goed toch? En de bodem smaakt eigenlijk helemaal niet naar bloemkool, dus mocht je niet van bloemkool houden,...

recept · 29. maart 2017
Als je af en toe moeite hebt om voldoende groente te eten, dan is deze broccoli burger misschien wel iets voor jou! Voor je gevoel eet je namelijk geen groente, maar wél een heerlijke burger! En per persoon eet je dan toch al gauw zo'n 125 gram broccoli per persoon. Dat is nog niet voldoende voor de hele dag, maar het scheelt toch! En daarbij zijn deze burgertjes ook nog eens heel makkelijk te maken. Je hebt wel een keukenmachine nodig, maar dan ben je ook zo klaar!

recept · 27. maart 2017
Wil jij ook ontbijten met taart? Nou, dat kan! Met dit recept kun jij prima je dag beginnen met een stukje taart. Leuk hè? Dit taartje is namelijk niet te zoet, maar gewoon precies goed. Je gooit de ingrediënten in een kom, roeren maar, in de oven en klaar!

recept · 26. maart 2017
Mjammie! Ben jij ook zo'n chocolademonster? Dan wordt dit jouw favo ontbijtje! Deze lekkere chocoladepannenkoekjes laten jouw dag namelijk heel goed beginnen. So sweet!

recept · 14. maart 2017
Lekker pannenkoeken eten zonder je schuldig te voelen? Dat kan met dit recept! Een heerlijk zoet ontbijt om je vingers bij af te likken. En ook nog eens supersimpel, want je hebt maar drie ingrediënten nodig voor de pannenkoeken. Met de toppings kun je er natuurlijk een vrolijk feestje van maken.

Meer weergeven