TOSTI PESTO, SPINAZIE, AVOCADO EN MOZZARELLA

INGREDIËNTEN ( 2 PERSONEN)

4 sneetjes volkorenbrood 

4 eetlepels pesto (zie recept hier)

Handvol verse spinazie

1 bol mozzarella

1 avocado

Ghee of olijfolie (om in te bakken)


Zou jij ook wel eens een andere tosti willen dan de standaard? Dan is dit een leuk recept voor jou! Een fijne combinatie van veel groene ingrediënten. Heerlijk! 

BEREIDINGSWIJZE

  • Was de spinazie goed en laat uitlekken (of gebruik een slacentrifuge).
  • Snij de avocado in de lengte door midden en lepel de helften in zijn geheel uit. Snij deze in dunne plakjes. Snij vervolgens ook de mozzarella in dunne plakjes.
  • Leg de 4 boterhammen op een plank en smeer met de achterkant van een eetlepel de pesto uit over de 4 sneetjes. 
  • Leg nu op de ene boterham de blaadjes spinazie en op de andere boterham de plakjes avocado en mozzarella.
  • Leg de helften voorzichtig op elkaar en druk het geheel kort aan. 
  • Smelt wat Ghee of olijfolie in een koekenpan en bak beide kanten totdat de boterham een mooi krokant buitenkantje heeft. 

Genieten maar!