RECEPT RIJSTWAFEL MET (SOYA)YOGHURT EN BLAUWE BES

INGREDIËNTEN (2 WAFELS)

2 rijstwafels (of boekweitwafels)

2 eetlepels Griekse yoghurt of soya yoghurt

Handje blauwe  bessen

2 theelepels biologische honing

2 grote muntblaadjes of 6 kleintjes


Met enige regelmaat eet ik een rijst of- boekweitwafel. Alleen de geur ervan maakt me al hongerig! En ondanks dat ik de wafel meestal beleg met een hartige topping, ben ik erg blij verrast met deze keuze. De combinatie van yoghurt met honing is natuurlijk altijd goed. En de blauwe bes met mint maakt het lekker fris.

 

Echt een keer proberen dus!

BEREIDINGSWIJZE

  • Schep een eetlepel yoghurt op de wafel en smeer uit met de achterkant van de lepel.
  • Leg hierop de helft van de blauwe bessen.
  • Doop een theelepel in de honing en laat de honing afdruipen op je wafel.
  • Als laatste doe je de blaadjes munt erbij. Lekker joh, geniet ervan! 

Of toch liever een smoothie in de morgen? Kijk hier!