RECEPT - WRAP MET HUMMUS, GROENTE EN FETA

 

Dit gerecht is one-of-my-favorites! Een heerlijke wrap boordevol gezonde ingrediënten. De pikante hummus is wel echt de smaakmaker van dit gerecht. Dus als je een beetje van pikant houdt, zou ik zeker voor deze optie kiezen! Je kunt natuurlijk ook voor de gewone hummus gaan. Hoe dan ook, dit recept wordt een succes!

 

 

 

Wrap met hummus, groente en feta

 

Ingrediënten (voor 2 personen)

4 tortilla wraps

1 bakje (pikante) hummus

1 krop sla

2 biologische tomaten

2 lente-uitjes

2 puntpaprika’s

1 plak feta

Bosje verse koriander

1 eetlepel kokosolie (om in te bakken)

 

Bereidingswijze

Breek de slabladeren van de krop. Was de sla, tomaten, lente-ui, puntpaprika’s en koriander goed. Snij de tomaten in kleine blokjes, de lente-ui in ringetjes en de koriander even grof. Verwijder de zaadlijsten van de puntpaprika en snij deze vervolgens in kleine reepjes. Verkruimel de feta.

 

Doe de kokosolie in de pan en laat het smelten. Bak de tortilla wraps kort in de pan. Smeer met de achterkant van een lepel de wrap in met hummus. Leg vervolgens de slabladeren op de wrap. Leg hierna alle overige ingrediënten op de wrap. Vouw deze dicht en zet vast met een saté prikkertje.

 

Enjoy!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0