Ik heb echt nooit geweten dat zelf chocolade maken zó makkelijk is! En lekker, mjam! Met dit recept heb je in een handomdraai heerlijke chocolade. Lekker voor bij de koffie, maar ook heerlijk als je het verkruimeld door je home made granola. Snel proberen dus!
Ingrediënten
30 gram rauwe cacao
50 gram kokosolie
Eetlepel biologische honing
Vulling: Wat jij lekker vindt à frambozen, rozijnen, cashewnoten. It’s up to you!
Bereidingswijze
Smelt de cacao, kokosolie en honing in een steelpannetje op laag vuur. Goed blijven roeren! Pak ondertussen een bakpapiertje en leg deze in een klein schaaltje. Leg op het bakpapier de vulling (frambozen, noten en/of rozijnen). Giet het chocolademengsel over de vulling heen. Zet hierna het schaaltje in de koelkast. Na ongeveer 30 minuutjes in je chocolade ‘hard’. Snijd deze dan in de stukjes zoals je het wenst. En bewaar je chocolade hierna in de vriezer.
Eet smakelijk!
Reactie schrijven