 
    
Iedereen die in Thailand is geweest, heeft deze soep wel eens gegeten. En die is heerlijk! Dus waan je thuis in ons koude kikkerland ook weer even in Thailand, met het eten van deze heerlijke soep.
Aangezien ikzelf niet veel vlees eet, heb ik de kip achterwege gelaten (op de kippenbouillon na). Ik mis het niet en ben groot fan van deze soep!
Ingrediënten (voor 4 personen)
    2 serehstengels (alleen het witte deel)
    100 g shiitake paddestoel
    2 blokjes kippenbouillon
    1 bakje biologische taugé
    Verse gember (4 cm, geschild en in dunne plakjes)
    1 rode peper, in kleine ringetjes
    2 tl kokosbloesemsuiker
    400 ml kokosroom
    2 ½ eetlepels vissaus
    2 ½ eetlepels verse limoensap
    Klein handje verse munt
    Klein handje verse basilicum
1,2 liter water
Iedereen die in Thailand is geweest, heeft deze soep wel eens gegeten. En die is heerlijk! Dus waan je thuis in ons koude kikkerland ook weer even in Thailand, met het eten van deze heerlijke soep.
Aangezien ikzelf niet veel vlees eet, heb ik de kip achterwege gelaten (op de kippenbouillon na). Ik mis het niet en ben groot fan van deze soep!
Bereidingswijze
Eet smakelijk!

Reactie schrijven