RECEPT - SMOOTHIE MANDARIJN, APPEL, BANAAN

De decembermaand is altijd een leuke maand met gezellige familiemomenten, cadeautjes én lekker eten! Om de balans tussen lekker en gezond eten goed te houden, kun je de dag beginnen met een smoothie! Zoals deze met mandarijntjes. Die zijn nu volop verkrijgbaar. Dus, snel maken maar!

Ingrediënten (voor 2 glazen)

4 mandarijnen

1 biologische banaan

2 appels

200ml havermelk


Bereidingswijze

Snij de mandarijnen door 2-en en knijp deze boven de blender uit (let op de pitjes). Pel de banaan en doe deze in grote stukken erbij. Schil de appels, verwijder het klokhuis en doe ze in stukken in de blender. Voeg de havermelk toe. Blenderen maar! Wanneer je de smoothie in de glazen hebt gedaan, zou je er nog wat gebroken lijnzaad en chiazaadjes bij kunnen doen. Enjoy!


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Arden (maandag, 19 februari 2024 13:17)

    Super lekker maar zonder banaan zaten er heel veel stukjes in