Spring rolls
Dit is weer een heerlijk gerecht: licht én gezond! Het kost even wat tijd in de voorbereiding, maar als je eenmaal alles gekookt en gesneden hebt, ben je zo klaar! Samen met de dip zet je echt iets leuks op tafel. Al enthousiast geworden? Probeer het zelf maar eens!
Ingrediënten (6 spring rolls)
Dip
50 ml zoete chilisaus
35 gram cashewnoten (ongezouten/ongebrand)
Klein handje verse koriander
1 sjalotje
1/2 limoen
1 eetlepel water
Spring rolls
6 rijstvellen
50 gram sugar snaps
80 gram winterpeen
1 eetlepel sojasaus
Handje cashewnoten (ongebrand/ongezouten)
Paar blaadjes ijsbergsla
40 gram mihoen
50 gram taugé
150 gram garnalen
Klein handje verse koriander
Bereidingswijze
Dip
Spring rolls
Doe ieder ingrediënt na elke stap in een apart kommetje, zodat je straks heel eenvoudig de rijstvellen kunt vullen.
Serveer met de dipsaus. Eet smakelijk!
Tip: Als het water voor de rijstvellen te koud is, dan werkt het niet goed. Doe daarom na 2 vellen weer opnieuw warm water in het bord (tenzij je natuurlijk echt héééél snel bent) .
Reactie schrijven