· 

EEN NIEUWE NAAM: HAPPY FOOD HAPPY NATURE!

Van Gezond Healthy by Kroon naar Happy Food Happy Nature!

Toen ik in augustus 2015 startte met een Instagram account had ik geen idee dat ik uiteindelijk een eigen website met recepten, reviews en korte blogs zou ontwikkelen.  Over de naam 'Gezond Healthy by Kroon' had ik dan ook niet bijzonder lang nagedacht...

 

Toen ik met steeds meer plezier mijn Instagram account en de website ging bijhouden, kwam ik tot de conclusie dat ik niet altijd tevreden was met de gekozen naam Gezond Healhty by Kroon. Daarnaast moet ik het vaak 3x herhalen voordat iemand het goed verstaan heeft. ;-) Het speelde dus al een tijdje in mijn hoofd om dit aan te passen, maar naar wat? 


Een nieuwe naam: Happy Food Happy Nature!

Met een eigen blog schrijf je graag over onderwerpen die je interesseren om op die manier andere mensen te inspireren. Uiteraard is healthy food nog steeds een belangrijk onderwerp, maar de natuur in de breedste zin van het woord heeft ook mijn interesse. Denk bijvoorbeeld aan mooie natuurfoto's, dierenwelzijn of hot topics als plastic soup en duurzaamheid.  

 

Dierenwelzijn is bijvoorbeeld een onderwerp wat mij erg aan het hart gaat: dat is ook de voornaamste reden dat ik gestopt ben met vlees eten. Je kunt namelijk ontzettend lekker eten zónder vlees. Blij mens, blij dier én blij milieu! 

 

De nieuwe naam Happy Food Happy Nature staat voor: 'Love Food, Love Nature, Love Life' en dekt de totale lading van mijn interesses. Afgelopen jaar ben ik wat minder actief geweest (verhuizing, nieuwe baan), maar daar ga ik verandering in brengen!

 

Dus bij deze: Tot snel!

Liefs, Jacomijn