WAAR KOOP IK WIJNSTEENBAKPOEDER?

Toen ik begon met deze manier van eten, ben ik me gaan verdiepen in de ingrediënten. En daar zaten soms dingen bij, waarvan ik:

A) niet wist wát het was. En B) geen idee had waar ik het kon kopen.

 

Nu verwacht ik dat jullie dat soms ook hebben, vandaar dat ik een lijstje heb gemaakt met veel voorkomende ingrediënten, met daarachter waar ik het vaak koop. Er zullen ongetwijfeld meer verkooppunten zijn, maar dit is uit eigen ervaring. 

 

Ook probeer ik zoveel mogelijk een link naar de betreffende website te plaatsen, zodat jullie een plaatje kunnen zien. Dat helpt natuurlijk weer bij het zoeken in de winkel!

 

Als ik Albert Heijn vermeldt, dan gaat dit vaak over het verse of biologische schap.

En op de markt hebben wij een 'reform kraam' die veel ingrediënten verkoopt. 

Omschrijving

 

Helaas zijn veel ingrediënten niet goedkoop. Dus naast dat ik op mijn voeding let, let ik ook op aanbiedingen! Meestal kijk ik eerst even of iets in de aanbieding is, want dan kan zomaar veel schelen!

 

Succes met zoeken en mocht je iets missen laat het mij gerust weten! Wellicht kan ik je dan helpen. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0