IK GA NAAR VEGGIEWORLD! JIJ OOK?

Op 5 en 6 maart is VeggieWorld in de Jaarbeurs in Utrecht: De grootste internationale veggiebeurs van Europa is nu ook in Nederland! 

 

Maar waar staat 'veggie' eigenlijk voor? Veggie is een afkorting van vegatariër of veganist. Het eerste gedeelte van het woord komt van 'vegetables', wat groente betekent.

Vegatariërs eten geen vlees en veganisten (vegans)  streven ernaar om in het geheel af te zien van het gebruik van dieren en producten van dierlijke herkomst. Zij eten geen vlees, vis, zuivelproducten, eieren en honing. Zij dragen bijvoorbeeld ook geen leer en gebruiken alleen diervriendelijke make-up. Ze maken een bewuste keuze voor het welzijn van mens, dier en planeet. 

 

Steeds meer mensen kiezen voor een vegan manier van leven, dus voor plantaardige opties. 

 

Ikzelf ben 95% vegetarisch en ben heel benieuwd wat voor inspiratie ik op kan doen op deze beurs: heerlijke recepten & plantaardige inspiratie. En bijvoorbeeld ook: welk merk make-up is nu echt diervriendelijk?

 

 

Wat kun je verwachten van deze beurs?

VeggieWorld is dé plek waar je kunt ervaren hoe een plantaardige toekomst eruit kan zien. Je maakt er kennis met nieuwe en vooruitstrevende producten, proeft de lekkerste vleesvrije producten en laat je verrassen door meer dan 100 bedrijven uit binnen- en buitenland. 

 

Voor wie is het?

Eigenlijk voor iedere bewuste consument: of je nu flexitariër, vegetariër of veganist bent. Deze beurs inspireert iedereen die graag minder dierlijke producten wil eten en gebruiken. 

 

Meer informatie over deze beurs vind je op de VeggieWorld-website

 

Ga jij ook?

De ticketprijzen zijn lief! Online betaal je slechts 5 euro. Dus heb je zin in een leuke dag vol inspiratie? Leg dan snel 5 of 6 maart vast in je agenda!

 

Tickets bestel je hier.  

 

 

Enjoy!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0