WAAR KOOP JE AL DIE GEZONDE PRODUCTEN? GA JIJ OOK VOOR GEZONDE VOEDING?

STEEDS MEER MENSEN GAAN OVER OP EEN GEZOND VOEDINGSPATROON

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen over op een ander, gezonder voedingspatroon. Dat betekent ook dat je vaak met andere ingrediënten gaat werken. Ingrediënten waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, zoals wijnsteenbakpoeder, rauwe cacao of kokosmeel. 

 

Aan het begin heb ik me ook een rotje gezocht, maar als je het eenmaal weet, is het echt een makkie. 

 

Om het voor jullie wat eenvoudiger te maken, heb ik de ingrediënten waar ik veel mee werk op een rijtje gezet. 

 

 


VERKOOPPUNTEN GEZONDE PRODUCTEN

Er zullen ongetwijfeld veel meer verkooppunten zijn, maar dit is uit eigen ervaring. 

 

Ook probeer ik zoveel mogelijk een link naar de betreffende website te plaatsen, zodat jullie een plaatje kunnen zien. Dat helpt natuurlijk weer bij het zoeken in de winkel!

 

Als ik Albert Heijn of Jumbo vermeldt, dan gaat dit vaak over het verse of biologische schap.

En op de markt hebben wij een 'reform kraam' die veel ingrediënten verkoopt. 

WAAR KOOP JE SEREH, BLOEMKOOLRIJST, KOKOSBLOESEMSUIKER OF COURGETTESPAGHETTI?

 

GEZONDE VOEDING VAAK DUURDER

Helaas zijn veel gezonde ingrediënten niet goedkoop. Dus naast dat ik op mijn voeding let, let ik ook op aanbiedingen! Meestal kijk ik eerst even of iets in de aanbieding is, want dan kan zomaar veel schelen.

 

Succes met zoeken en mocht je iets missen laat het mij gerust weten! Wellicht kan ik je helpen. 

Liefs, Jacomijn

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Kris (donderdag, 11 juli 2019 11:22)

    Waar kan ik limoenblaadjes kopen?

  • #2

    Jacomijn (woensdag, 17 juli 2019 13:18)

    Hoi Kris! Ik denk dat je kaffir gedroogde limoenblaadjes bedoelt? Naar mijn ervaring zijn deze bijna altijd verkrijgbaar bij de toko. Kun je meteen kijken voor andere lekkere ingrediënten die je niet altijd in de supermarkt vindt. ;-)