· 

REVIEW - BLACKCURRANT PEELERS VAN FRUITBOWL

Hi guys!

 

Het is weer tijd voor een review! En dit keer in de spotlights: Blackcurrant Peelers van FruitBowl! Een snack voor tussendoor gemaakt van fruit. Waar ga ik op letten?

  • Smaak;
  • Mondgevoel;
  • Ingrediënten;
  • Verantwoord ja of nee.

Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

 

 


WAT IS EEN GEZONDE SNACK?

In mijn ogen is een gezonde snack een snack die gemaakt is van goede ingrediënten en dus niet al te veel rare dingen bevat. En daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat het lekker is, anders valt het niet onder de categorie 'snack'.

 

Dit product heet Peelers omdat de snack bestaat uit verschillende slierten die tezamen 1 streng vormen. Je kan de slierten er dus lekker vanaf pielen! 


WELKE INGREDIËNTEN ZITTEN ER IN DE FRUIT PEELERS?

Wat staat er op de verpakking? 'Leuke, pelbare, fruitige snack, gemaakt door het drogen en vormen van een mix van appel- & zwartebessen en fruitsappen'.

 

De Fruit Peelers Blackcurrant is gemaakt van de volgende ingrediënten: 

 

Geconcentreerde appelpuree, geconcentreerd appelsap, zwartebessen, citrusvezel, geleermiddel (pectinen), concentraten (appelbes, vlierbes), natuurlijk zwartebessenaroma. (Er is gemiddeld 677g appels, 26g zwarte bessen en 17g vlierbessen gebruikt om 100g Fruit Peelers te maken). 

 

Dit product is vrij van gluten en toegevoegde suikers.

 

Eén snack weegt 20 gram en bevat 64kcal.

 

WAAR KOOP JE PEELERS VAN FRUITBOWL?

Deze snack is te koop bij bijvoorbeeld Jumbo en Albert Heijn (wellicht niet alle filialen) en is te vinden in het schap van de tussendoortjes. In één verpakking zitten 3 Peelers en is te koop voor € 1,69.


REVIEW BLACKCURRaNT PEELERS FRUITBOWL

De Peelers van FruitBowl zijn beschikbaar in 2 varianten: Blackcurrant en Aardbei. In eerste instantie zou je kunnen denken dat een snack gemaakt van fruit niet heel zoet is en misschien denk je dan dat je het niet lekker zou vinden.

 

Maar..... ik kan je vertellen: Deze snack is echt een snoepje! De smaak is heerlijk zoet, de textuur is zacht en best plakkerig (vind ik lekker!) en dat je het kunt peelen is ook leuk omdat je dan 6x een snoepje hebt.

 

Is deze snack dan verantwoord? Naar mijn mening wel, omdat er weinig rare dingen aan zijn toegevoegd. Het is zeker geschikt voor kinderen en een veel beter alternatief dan de traditionele snoep met veel toegevoegde suikers.

 

Wat mij betreft is dit dus een heerlijke winner die ik regelmatig zal gaan kopen! 

Is deze review nuttig voor je? Laat het mij weten in een reactie! 


Liefs, Jacomijn

Reactie schrijven

Commentaren: 0