· 

DE 7 GRAPPIGSTE GROENTEN & FRUIT VAN INSTAGRAM

Zoals jullie vast weten, ben ik veel te vinden op Instagram. Niet alleen met mijn eigen account @happyfoodhappynature, maar zeker ook om lekker te koekeloeren bij andere accounts! En zo stuit je nog wel eens op mooie, verfrissende, maar ook erg grappige foto's! 

 

Want wat dacht je bijvoorbeeld van deze 'misvormde' groenten en fruit? En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee hè, je kunt ze nog prima eten! Gelukkig zijn er steeds meer goede initiatieven waarbij deze versproducten niet weggegooid worden, maar gewoon worden gebruikt. Een voorbeeld hiervan is Kromkommer. Een hele goede ontwikkeling als je het mij vraagt! 

 

En dan is het nu tijd om te lachen. Bye!

#1 VERSTRENGELDE LIEFDE

#2 AARDAPPEL MET LIEFDE VOOR WATER

#3 ANANAS MET STIJL

#4 UHHH, DANSENDE DUO'S

#5 TOMAAT VS BADEEND

#6 AARDBLIJ IS GRAAG MET MEER

#7 OUDE BAAS IS GOED IN VORM

Reactie schrijven

Commentaren: 0